Sony Xperia T3 mennyire jó telefon manapság?
Snapdragon 400 processzor,1 GB RAM,8 GB belső tárhely.
Ha ingyen adnák se...
bírom ezeket a
"Ha ingyen adnák se..."
kategóriájú embereket, itt látszik jól hogy ki az aki soha az életben nem dolgozott még meg semmiért, és még annyi sincs a fejében hogy rájöjjön az ilyen régi kütyüket tucatnyi okos dologra lehet még használni :D
# 5
nettó hülyeség,
én használtam már régi telefonokat
dashcam-nek,
otthoni megfigyelőrendszernek,
autós nyomkövetőnek,
rádiós-ébresztőórának
digitális bevásárlólistának
beépített-médiacenternek,
live adást nyújtó eszköznek
stb.
lenne még pár dolog amit csináltam már,
sőt még van is épp elég ötletem
ja és ehhez nem hogy 1GB de 512MB is elég volt
ezért nem szórom ki a régi eszközöket, sőt másoknak sem hagyom, inkább használom valami okosra és praktikusra.
Persze akinek az ülepét kinyalják és ahogy fentebb szó volt róla nem sok kreativitás szorult a fejébe attól mit is várhatnánk. h@nyn0m kell az efféle elkényeztetett élettelen rtoll-ficsúroktól
Jó hogy ennyi mindenre tudsz használni egy régi elavult telefont de szerinted a kérdező ezek miatt akarja venni vagy átlag használatra?
Gondolom amikor azt írod ki van nyalva a fenekem akkor arra gondolsz hogy egy több százezres telefonom van.Akkor elárulom neked hogy másfél éve használok egy 60000 forintért vett Xiaomi Redmi 4 Pro-t ami egy 4 évig használt Lumia 520-at váltott le.És hogy mennyire vagyok elkényeztetve természetesen a fizetésemből van nem pedig anyuci pénzéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!