Videókártyával kapcsba kéne segítségg!?
Figyelt kérdés
Vásároltam ma XFX hd4650 es 512 es kártyát pci-e, és a gyártó odlalán azt írja 128 bites meg a memóriájának a sebessége 800 mhz, ehelyett 64 bites és 400mhz-s, legalábbis gpu-z ezt mutatja. Alaplapimnak ehhez van köze mer sztem letiltotta azt magától vagy átb*sztak vagy mi?:@2010. jún. 23. 16:45
1/9 A kérdező kommentje:
Na már drviverjáében találtam oylat h fellehet huzni
de akkorse 128 bites :@
2010. jún. 23. 16:49
2/9 Diablo3 válasza:
Nézd meg a dobozát, ott mindennek rajta kell lennie. Valamint van rajta matrica is (a kártyán) ahol a technikai infókat találod. Ha azok nem stimmelnek a dobozon levőkkel, akkor tényleg átb@sztak.
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs rajta a dobozán:@ hogy hány bites:@
2010. jún. 23. 17:04
4/9 A kérdező kommentje:
De az összes netes gépes oldalon pedig az van h 128 akor nekem mért 64 et ír? menynek vissza reklamálni?
2010. jún. 23. 17:05
6/9 A kérdező kommentje:
igen
2010. jún. 23. 18:23
7/9 anonim válasza:
Ha használtan vetted vlna.Azt mondtam volna hogy átírták a videokártya bios-át hogy mást írjon ki.De közbe más az érték.tulajdonképpen meghmisították volna.nálad is lehet ez.De nem hiszem.
8/9 anonim válasza:
Tulajdonképpen nálam is van ahol, de nem mindenütt 450mhzet ír, 900 helyett, és ez teljesen normális. (pontosan a felét írja...)
A bitet nem tudom...
9/9 A kérdező kommentje:
szal az mhz akkor így van rendjén oks öszi
2010. jún. 23. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!