Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van olyan Celeron proci, ami...

Van olyan Celeron proci, ami alkalmas lehet CS:GO és PUBG futtatására?

Figyelt kérdés
Új gép építésébe kezdtem, és feltűnt, hogy a Celeron procik jelentősen olcsóbbak a Pentiumoknál illetve a Core i szériáknál. Felteszem azért, mert gyengébbek az említett termékcsaládoknál. Nem akarok gamer gépet összerakni, nincs is rá pénzem, olyan processzort keresek, ami a fent nevezett 2 játékkal elbír. Fontos, hogy lga 1151 foglalatú legyen a proci, mert olyan foglalatos alaplapot vettem.
2018. okt. 2. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem akarsz gamer gépet, de megnevezel egy nagy gépigényű, rosszul optimalizált játékot... vagy a celeront felejtsd el vagy a PUBG-t.

Miért az alaplappal kezdted?

Milyen chipset mert ennél a foglalatnál az sem mindegy 1XX/2XX vagy 3XX?

Mennyit szánsz a processzorra?

Használt CPU nem jöhet szóba?

2018. okt. 2. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Intel H110 chipset van az alaplapban. Nem a pubg a lényeg, inkább a cs:go ami azt illeti. Szóba jöhet használt proci is, egyenlőre informálódok, hogy hogyan tudom a lehető legolcsóbban a legjobb gépet összeállítani. Procira hozzávetőleg 25-35 ezret szánnék maximum.
2018. okt. 2. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Lényegében a Celeron a selejt Pentium CPU.

Ezek általában nem bírják olyan jól a terhelést.

A játékokhoz pedig még a GPU ami igazán kelleni fog.

A CPU szinte apró pénz hozzá képest.

2018. okt. 2. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
a 35 ezerbe egy használt i5 6500 is bele kell férjen hardverapróról (3
2018. okt. 2. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Igaz, régebbről, de nekem volt 3db celeron-os PC-m. Csak az egyik (pont az 1 magos) volt jó, a többinél minden (is) szaggatva ment. Soha többet (mégha új generációs is).
2018. okt. 2. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!