Nagyon vigyázok a cuccaimra, de tegnap a kutyám lerántotta a laptopom, es kicsit felgyurodott a sarka. Értelmesebben nem tudom megfogalmazni. Ezt vajon mennyiért csinálnák meg es hol?
Ne szomorkodj miatta, használod és bejött egy kis malőr. Nyilván tudom hogy idegesít, de ha működik rendben minden benne akkor hagyd, majd megszokod úgy ahogy van.
Mivel a háza sérült, vagy magadnak megpróbálod valahogy megigazgatni, eltakarni, kiegyengetni stb... vagy hagyod a fenébe.
Ha találnál is olyan szervizt ahol megrendelik a külső házat, olyan összegbe kerülne, amit nem lenne érdemes kifizetni érte.
Nagyon köszönöm a kedves, segítő szándékú hozzászólásokat!
Pont ott gyűrődött fel a sarka, ahol viszonylag sokat van a kezem (a nyilakat elég sokat kell nyomkodnom). Egyelőre még nagyon zavaró, de idővel remélhetőleg hozzászokom majd témyleg....
Használati tárgy.
Ha ez téged vigasztal, nagy átlagban én havi 1-2 tányért/poharat török össze...
A monitorom szörnyű karcos. Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!