Firefoxnál, hogyan tudom a fejlécet (és nem a címsort) "belerakni" a fülek sorbaúgy, hogy ne foglaljon külön sort? Bocs, de nem tudom értelmesebben megfogalmazni.
Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 13:50
1/15 A kérdező kommentje:
:D
2017. febr. 12. 13:52
2/15 CspCsj válasza:
Menüsorral együtt tudod eltüntetni:
Nézet > Eszköztárak > Menüsor
3/15 anonim válasza:
Az Alt billentyűvel lehet eltüntetni és előhozni a menüsort legegyszerűbben.
4/15 anonim válasza:
A firefoxnál a jobb felső szendvicsmenüben customize megnyomása.
Utána a bal alsó sarokban az, h show/hide toolbars.
Ott be tudod állítani, hogy melyik toolbar látszék és melyik nem. Bocsi, de magyarul nem tudom a megfelelőit, angol nyelvű az oprendszerem.
5/15 A kérdező kommentje:
Piros sávot akarom eltüntetni és csak az ablak _O X legyen lejjebb :D Mert ezeket próbáltam amiket írtatok és köszi ;)
2017. febr. 12. 20:41
6/15 anonim válasza:
Hát ige. Így jár, aki nem mondja el, hogy milyen oprendszert is használ.
7/15 A kérdező kommentje:
Amugy xfce,de gondoltam minek bonyolitani.Attol meg a beallitas szinte ugyanaz a bongeszonel.xd
2017. febr. 12. 22:20
8/15 anonim válasza:
"Attol meg a beallitas szinte ugyanaz a bongeszonel"
Ez nem a böngészőn múlik, hanem az asztali környezet ablakkezelőjén (+dekorátor).
9/15 anonim válasza:
Kliens oldali ablakdekorációt nem minden rendszer tud, ezért nem böngészőfüggő a beállítás, tehát ezért lett volna hasznos, ha elmondod, hogy milyen oprendszert és milyen DE-t használsz.
10/15 anonim válasza:
ha jól látom, LM xfce-t használsz?
Én is xfce-t használok. A szendvicsmenüs bejegyzést kövesd, úgy jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!