Milyen oldalon építkezzek?
Figyelt kérdés
Nagyon drága lett az Intel mostanság, ezért AMD mellett voksolnék. Mi legyen R7 1700 vagy R5 2600. Légyszi ennél csak olcsóbbakat írjatok, "AMD szart" hanyagoljuk. Köszi.2018. szept. 28. 22:11
1/6 anonim válasza:
Inkább 2600. Papíron közel állnak egymáshoz, de a 2600 újabb és így újabb technológiákat támogat. Haverom gépébe is ilyen került nem régiben és maximálisan elégedett vele.
Jelenleg én is AMD-t ajánlok vásárlásra. Lehet az intel egy-két helyen veri, de elég drága. Ki kell mondani, hogy ugyanazért a pénzért a vörös csapat jelenleg jobbat kínál. És az intel hiába erősebb még most is single threaded módban, de a ryzeneknél a több mag rengeteget jelent bármilyen teljesítmény orientált alkalmazásnál. Játéknál meg az a -5-10 fps fel sem tűnik. ;)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Leginkább PUBG-zni szeretnék mediumon, megfelelő rá?
2018. szept. 28. 22:38
3/6 ThodEE GoD válasza:
Gyors ramot válassz mellé és lehetőleg olyant ami az alaplap kompatibilitási listáján szerepel ;)
Az hogy fog e futni médiumon az erősen függ a VGAtól és felbontástól is :)
4/6 anonim válasza:
Én most raktam össze egy gépet. Ryzen 2700x ment vele, G. Skill Aegis ram, 3000mhz, 2x8 gb kit-ben. A lap meg egy asrock z370-es. Bele lehet pattintani m.2 ssd-t is. Abból ajánlom a Samsung 970 evo-t. Inteles voltam én is, sőt van egy inteles gépem is de az amd most jobb választás. Több mag, több szál. Erősebb multicore performance/value, single coreban meg nem sokkal marad el a tőle drágább, de egy szinten említett 8700k-tól. Persze amúgy nálad inkább a 2600, mert újabb. De ha belefér akkor a sima r7 2700 is mehetne. Egy jó tápot csapass mellé, érdemes egy jó minőségű Gold minősítésűt, akkor nem lesz gond.
5/6 anonim válasza:
Z370-be hogy raktál te Ryzent? :D
6/6 anonim válasza:
X370, sry, elírtam. Persze már volt egyből valaki, aki belekötött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!