Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Coil whine de csak egyetlen...

Coil whine de csak egyetlen egy játékban?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tehát az a gondom hogy van egy GTX1080 G1 gaming-em, és csak egyetlen egy játékban coil whine-ol.

A PUBG az :D A 2017-18-as AAA játékok 90%-át kipróbáltam, azokban nem csinálja. Furmark alatt sem csinálja.

Csakis kizárólag a PUBG-ban.

Létezik ilyen vagy valamit nagyon benézek?

A hang tuti a kártyából jön, illetve próbáltam a fan speedet 1 percre 0-ra tenni így kizárva hogy a venti lenne az, azok elég csendesek magukban amúgy.

2018. szept. 19. 17:43
 1/9 A kérdező kommentje:

Amikben tuti nem csinálja: AC: origins, WW2, BF1, Forza Horizon3, FarCry5, JustCause3, The Crew2, Sniper Elit4 de még legalább ennyi játékot kipróbáltam, szégyellem hogy ennyit gameltem de na :D A lényeg hogy csak a PUBG-ben csinálja, én meg pont csak azzal játszok napi szinten, 75fps limittel 60-80%-os kártyahasználattal.

Most is fut a furmark és olyan csendes a kártya....

2018. szept. 19. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Mert "túl sok" fps-ed van. Szedd le a gpuz-t innen: [link]

Ebben tudsz fps limitet állítani. Teszteld le úgy, hogy 30-ra van állítva, ha a sípolás eltűnik, akkor ez volt a gond. Ha nem, akkor lehet tovább gondolkodni.

2018. szept. 19. 18:57
 3/9 A kérdező kommentje:
75fps sok?
2018. szept. 19. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, teszteld le. Nekem 970-nél, régi játékok menüjében felugrott 200-ra, mert ott nem működott az fps korlát. Na olyankor hallottam rendesen..
2018. szept. 19. 19:17
 5/9 A kérdező kommentje:

Ha leveszem 30-ra, akkor 80%-os kihasználtságról leugrik 30%-ra, olyankor jó hogy nem hallom :D

Elég tré ez amúgy, elvileg nem is lehet gariztatni mert megengedett ez a dolog.

2018. szept. 19. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Az fps-el van összefüggésben, nem a teljesítménnyel. Ezért van az, hogy nem hallod AAA-as játéknál.
2018. szept. 19. 19:52
 7/9 A kérdező kommentje:
De minden AAA-s game-nél megvan a 75Fps :D Ez egy 1080
2018. szept. 19. 19:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó, akkor kifogytam az ötletekből :D
2018. szept. 19. 19:56
 9/9 A kérdező kommentje:

Tápegység csere után megszűnt! (Legalábbis olyan kicsi, hogy tényleg csak akkor hallom ha leveszem az oldalát és beleteszem a fejem a gépházba)

Érdekes, pedig nem volt a régi táp se rossz (evga 600white)

2018. szept. 20. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!