Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Két videókártya lenne a...

Két videókártya lenne a laptopomban?

Figyelt kérdés

Üdv! Vettem egy laptopot játékra, viszont két videókari driver is fent van a gépen. Egyik Inteles (HD Graphics 620), a másik meg egy NVIDIA driver. A kérdésem az, hogy hogyan tudnám az NVIDIA kártyát használni, amikor játszok? Mert nem igazán értem most ez hogy is van.

EVEREST programban néztem, videókártyánál az Intelest mutatja.

2018. szept. 17. 11:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy a dedikált videokártyát használni tudd (NVidia) mindenképp le kell töltened a hozzá való (lehetőleg legfrissebb) illesztőprogramot a gyártó hivatalos weboldaláról.

Miután ezt feltelepítetted, akkor a futtatni kívánt alkalmazás ikonjára jobb egérkattintás, majd a "Nagyteljesítményű videokártya használata" (vagy valami hasonló opcióra kell kattintani. (Mindez azért kell, mert hajlamos egy pár játéknál az integráltat használni a dedikált helyett.)

2018. szept. 17. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!