Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki tudom cserélni a laptopomba...

Zoli9602 kérdése:

Ki tudom cserélni a laptopomban a videokártyát?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy van egy Asus x555l tipusú,egy NVIDIA GeForce 940M típusú kártya van benne,Intel Core I7-5500U,3.0 GHz processzor van benne, tudom benne cserélni egy erősebb videókártyára a benne lévőt?Illetve megéri?Vagy jobban megérné eladni és inkább venni egy jobb laptopot?(Játékra kellene)

2017. okt. 27. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudsz bele újat tenni és ha továbbra is csak laptopokat cserélgetsz sohasem lesz erős géped.
2017. okt. 27. 14:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Van asztali gépem is azzal nincs is baj de laptopot viszont többször használom mivel elég sokszor vagyok távol az asztalomtol
2017. okt. 27. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:

A mai laptopokban szinte minden rá van forrasztva az alaplapra. Amit tudsz cserélni: HDD/SSD, RAM. Kész. Ha jobb GPU kell, akkor új laptop. Ha jobb CPU kell, akkor új laptop.

Játékra normális laptop meg brutál összeg.

2017. okt. 27. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Laptop játékra kompromisszumokkal alsóhangon 250ezer forint az általad leírt lapos 150-200 lehetett de az U-s proci és a 940m nagyon gyenge játékokra
2017. okt. 28. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!