Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen telefont vegyek? Nézegettem az S9+ -ot, mert nagyon tetszik, de feltétlen nem szeretnék 200k-t kiadni érte, a V30-at testvérem nem ajánlotta, és a G6-ról se terjednek annyira jó szavak... (iPhone kilőve)

Szerintetek milyen teló jöhet szóba?

2018. szept. 16. 13:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Leírtak alapján Mate 10 Pro-t mondanám.

Egész jó üzemidő, gyors és a kamera is rendben van.

A többiben a 3. közül valamelyik nem hozná az elvártat, S6-nak meg nehéz utódot találni kamerában.

(az akkori 4 flagship elég magasra tette akkor a fejlécet, mármint a N5X,N6P,S6 és a G4)

2018. szept. 16. 20:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy S6 már annyira akadozott? Na ez meglep most.
2018. szept. 16. 21:05
 13/15 anonim ***** válasza:

(Fáj ezt mondani) De mondjuk már az sem egy mai darab...

2018. szept. 16. 21:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem még olyan 1 éve kb. a bátyám által 2015 óta használt S6 tök fürgén ment, ezért fura nekem, hogy egy év alatt már itt tartunk. Én csak azt remélem, hogy egy jó ideig nem jön komolyabb fejlődés és a gyártók is muszájból adnak ki új modelleket, mint most. Akkor egy 3-5 évig biztosan elég lesz nekem az S9. Hisz na, amióta bejöttek a 8 magos procik telefonokra, azóta nem igazán történt nagy mértékű előrelépés, max ráncfelvarrások.
2018. szept. 16. 22:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Lehetséges hogy csak nálam van ilyen probléma, de az hogy 2 hete állítottam vissza a gyári beállításokra, és már majdnem 10 másodperc mire megnyitom a kamerát, és onnan még 5 másodperc mire készítek egy képet az már nekem sok...

A böngészési teljesítménye se a régi. Igazából ha olyan teljesítményt nyújtana mint új korában az elég lenne, de ez már egy next level sh1t :(

2018. szept. 16. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!