Milyen telefont vegyek 150. 000 ft ig és hol?
Royal nem rossz árakkal dolgozik, de a garanciájuk nem tökéletes. Jack problémás telót nem javították meg és még tovább se küldték a gyári garanciára, amin volt így nekem kellett elvinnem gyárira, ahol ingyen megcsinálták.
Én a helyedben Iphone SE-t vennék, mert sokkal jobban kedvelem azokat, amióta volt egy iphone 4-esem, most 5S van, jól szuperál 2,5 éves kb és normálisan néz ki.
Viszont, ha maradni akarsz androidnál, akkor Huawei P9 megbízhatónak tűnik, de android és 1 év után attól tartok az is kuka. - de ki tudja :D
#3 Az, hogy a csúcskategóriás androidos telefonok 1 év után tönkremennek, az valami városi mende-monda.
De ha valami 20 ezres androidod volt, akkor nem is értheted, hogy miről beszélek.. Ha viszont volt már drágább is, akkor meg pont azt fogtad ki ami rossz :)
Én is egy s7-et ajánlanék. De tudtommal március környékén jön az s8. Azt még érdemes megvárni, hogy mit mutat. Ha nem jön be, akkor legalább annyi haszna volt a várásnak, hogy egy kicsivel lejjebb nyomja az s7 árát.
Üdvözletem, egy nagyon boldog galaxy s6 tulaj, aki iPhone 5s-ről váltott (legjobb ötlet volt) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!