Erreaz Usb 2. 0 bővítőkártya azt írják, hogy 4+ 1 kivezetés. A +1 ahogy a képen látom a gép belsejében van, arra be lehet ugye kötni 1 előlapi usb-t is, ugye?
Bocsika a hülye kérdésért, de a leírásból nem derül ki, és a képen úgy látszik, mintha a gép beljesében egy rendes usb port lenne, nem előlapi kivezetéshez csatlakozó. Aki már látott élőben ilyen bővítőkártyát, annak megköszönném, ha elmondaná mi az igazság, mert rendesen leírva nem látom.
Ezen az oldalon ugyan ez a bővítőkártya van, csak ez egy másik oldal.És ott mintha fel lenne tüntetve
előlapi usb kivezetéshez a tüskék.
Vagy rosszul látom?
HÜLYESÉG AZT az apád micsodáját!!
Én pont ezeket vadásztam! Ha nincs az a szerencsém, hogy a PC Bazárnak pont volt akkor még 4 db ilyen kártyája, amiből 3 db-ot ott helyben lefoglaltam...
Akkor vagy vehettem volna egyetlen darabot ami még volt nagyker.-ben, USB3-asat MÉREGDRÁGÁN, vagy még most is kutathatnám.
Részben a hozzád hasonlók miatt, akik miatt a gyártó úgy dönt, hogy nem gyártja tovább.
Baromi praktikus dolog pedig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!