Mennyire jó ez a gép?
Figyelt kérdés
Igazából túl nagy csodát nem várok tőle, de szerintem az újabb játékok is elindulnak zömével és közepes/magas beállításokon futnak is. Igazából Pro Evolution Soccer 2010, rFactor, GTA IV, amit szeretnék, hogy elinduljon főleg. A Gép kb. ilyen. : 2x1 GB DDR2 1066 MHz RAM, nVidia 9600 GT 1GB DDR3, AMD két magos 2,7 GHz-es proci, ezek a fő jellemzői, már meg is rendeltem, ezekből a dolgokból lesz összerakva. Szerintem egy jó középkategóriás gép.2010. jún. 22. 15:03
1/5 Diablo3 válasza:
A GTA IV az sztem necces. Elég komoly gépigénye van. Az szaggatni fog, vagy leveszed a grafikát, csak úgy meg nem szép... Amúgy nem rossz vas.
2/5 anonim válasza:
Jó. Remélem jól szellőző házról, és normális tápegységről is gondoskodtál. Emberek 90%-a ezen akar spórolni, pedig pont nem ezen kellene.
3/5 anonim válasza:
Vinni fogja simán de a gta 4-nek szerintem nemsok különbség van minimum graf és max között xD
4/5 A kérdező kommentje:
Tápegységet nem tudom fejből leírni, de ahol vettem ott mondta a tulaj, hogy olyan tápegységet tesz bele, ami megfelelő, nagyon rendesek voltak.
2010. jún. 22. 17:55
5/5 BlacktigerXXX válasza:
Simán futni fog a GTA is meg mindegyik. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!