Ez a számítógép mennyire jó gamelés szempontjából?
Játszani akarok rajta, viszont az az intel core i3-8100 az nem gyenge? mert amit gépet kinéztem ( [link] ) ebben i5-8400 van. csak háta erről a computer imperiumról nem sok jót olvastam.
mennyire lenne időtálló ez a gép amit összeraktam? játékra kéne, nem muszáj mindent ultrán tolni, de azért közepes grafika alá ne menjen le.
Ez így minden szempontból jobb és erősebb konfiguráció lenne, nehogy megvedd, amiket írtál. De majd a többiek is megerősítik.
12-es igazat szól, csak az a baj, hogy a kérdezőnek nincs ennyi pénze, 200k a max.
De jó lenne, kérdező, ha tudnál még gyűjteni hozzá.
Régebbi játékok elfutnak rajta gond nélkül (Red Faction, C&C, Dűne, Age of, Starcraft), de az újabbakhoz ez kevés
A mai játékokat szándékosan olyanra fejlesztik, hogy minél drágább vas kelljen hozzá, vedd meg félmillióért a videókártyát, fizess paraszt, azé' vagy (aztán 2-3 év múlva már semmit nem ér, mert kijött még bivalyabb hardver)
Lehet engem is lepontozni a sutyerákoknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogjátok még saját magatoknak se, mert az ugye derogál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!