Ez a számítógép mennyire jó gamelés szempontjából?
Játszani akarok rajta, viszont az az intel core i3-8100 az nem gyenge? mert amit gépet kinéztem ( [link] ) ebben i5-8400 van. csak háta erről a computer imperiumról nem sok jót olvastam.
mennyire lenne időtálló ez a gép amit összeraktam? játékra kéne, nem muszáj mindent ultrán tolni, de azért közepes grafika alá ne menjen le.
Vegyél konzolt.
PC-nek semmi értelme.
Az RDR 2 nem is jön ki rá.
Attól függ, milyen játékokkal. A régebbiek simán mennek rajta, én pl. mái napig tolom a Doom 3-t, Red Alert-szériát, vagy a "halflájfot".
A mai túlfejlesztett hardverlobbi szutykok (Call of Vérpistike, Betülfíld ötszázezredik folytatása) nem fognak menni rajta, de ennek inkább örülnöd kellene.
talán a legnagyobb gépigényű az a farcry 4 lenne.
amúgy assasins creed black flag, unity, origins
gta 5 call of duty-ból talán csak a black ops1, meg az mw3 ami érdekel,
bf1
fortnite
meg még van, csak azok nem olyan nagy hardverigényűek
Egész jó, de videokártyából nem ártana egy inno3d GTX 1060 3GB, persze csak ha a költségvetés engedi.
Tápból nem ártana valami komolyabb, pl. Be Quiet Pure Power 10 400W vagy System Power 9 400W.
Mint ahogy te is láthatod, PCX-en olcsóbban jösz ki jobb géppel, mint a computerimperiumnál.
nem engedi meg a költés egyiket se :(
viszont a tápokhoz nem értek. ha valaki mondana valamit, ami árban is jó, meg minőségben is, azt megköszönném! mikor lesz elég nekem az az 500w, vagy ha 400w -osat rendelnék, akkor az mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!