Lehet baja a laptopnak, ha sosem kapcsolom ki, csak készenlétbe teszem?
Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 07:33
1/3 anonim válasza:
Igen, mindig lehet baja a laptopodnak.
A készenléti mód állandóan áram alatt tartja a RAM-ot, de az igazából csak elhanyagolható mértékben érzékeny erre. Illetve az áramfelvétel - még akkor nem is túl nagy - nyilván jobban terheli az alkatrészeket, mint amikor nincs áramfelvétel.
Tehát igen, többet árt a gépednek mintha ki lenne kapcsolva, ezzel együtt nem hinném, hogy érezhetően hamarabb tönkremenne majd a géped mint akkor ha kikapcsolod.
A másik kérdés, hogy ugyan mit érsz el ezzel azon túl, hogy magasabb lesz a környezetterhelésed és a villanyszámlád?
2/3 anonim válasza:
Én soha nem kapcsolom ki, csak alvó módba rakom. Vagyis úgy van beállítva hogy pár perc után alvó módba rakja magát. Így mindig tudom hogy hol jártam az online sorozatban.
3/3 Gábor_79 válasza:
A húgom se kapcsolta ki a sajátját már öt éve. Hát olyan is, az egész. Frissítéseket nem alkalmazott azóta. Hiába mondom neki, mert annyira okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!