Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet baja a laptopnak, ha...

Lehet baja a laptopnak, ha sosem kapcsolom ki, csak készenlétbe teszem?

Figyelt kérdés

2018. szept. 9. 07:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, mindig lehet baja a laptopodnak.

A készenléti mód állandóan áram alatt tartja a RAM-ot, de az igazából csak elhanyagolható mértékben érzékeny erre. Illetve az áramfelvétel - még akkor nem is túl nagy - nyilván jobban terheli az alkatrészeket, mint amikor nincs áramfelvétel.

Tehát igen, többet árt a gépednek mintha ki lenne kapcsolva, ezzel együtt nem hinném, hogy érezhetően hamarabb tönkremenne majd a géped mint akkor ha kikapcsolod.

A másik kérdés, hogy ugyan mit érsz el ezzel azon túl, hogy magasabb lesz a környezetterhelésed és a villanyszámlád?

2018. szept. 9. 07:45
 2/3 anonim válasza:
Én soha nem kapcsolom ki, csak alvó módba rakom. Vagyis úgy van beállítva hogy pár perc után alvó módba rakja magát. Így mindig tudom hogy hol jártam az online sorozatban.
2018. szept. 9. 09:26
 3/3 Gábor_79 ***** válasza:
A húgom se kapcsolta ki a sajátját már öt éve. Hát olyan is, az egész. Frissítéseket nem alkalmazott azóta. Hiába mondom neki, mert annyira okos.
2018. szept. 9. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!