Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől függ a hardverek ára,...

Mitől függ a hardverek ára, egy webshopban?

Figyelt kérdés

Gépet szeretnék venni, 12 külön alkatrészből áll, és ez mind be van rakva a kosaramba iponon. Mivel mindig változik valamilyen komponens ára, ezért a végső ár is változik. Volt hogy egy nap alatt 10 ezer Forintot változott. Mitől függ, hogy csökken-e vagy nő az ára a termékeknek? Pl. Ma reggel a videókártya 120 ezer Forint volt, múltkor csak 109 ezer, aztán délre 113 ezer.

Mikor érdemes vásárolni? Esetleg hónap vége/eleje befolyásol valamit?

2018. szept. 6. 18:29
 1/10 szántóvető ***** válasza:
a kérdésről ez a cikk jutott az eszembe: [link]
2018. szept. 6. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
beszerzési ár, raktárkészlet, konkurencia árai, euró árfolyam, stb
2018. szept. 6. 18:35
 3/10 A kérdező kommentje:
És ha ilyen sok tényező van (a cikket is elolvastam) akkor mi a legjobb taktika a vásárlásra? Csak figyeljem folyamatosan, és ha normális árban vannak, akkor megvegyem?
2018. szept. 6. 18:44
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
vedd meg amikor kell
2018. szept. 6. 18:53
 5/10 A kérdező kommentje:
18:53 pár napot bírok várni, nem fogom megvenni, ha holnap reggelre 15 ezer Forinttal olcsóbban tudom megvenni. Nyílván pár ezer Forint nem nagy szám, de azért 10 ezer már szerintem ad okot a taktikázásra.
2018. szept. 6. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Az apró bökkenő az, hogy sosem fogod tudni mikor megy le és mikor fel az ára mert annyi tényezőtől függ. Kábé mint a tőzsde. Vársz, aztán még feljebb megy :))
2018. szept. 6. 19:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért szerintem normálisan lehet kalkulálni, pl. a bit coin láznak vége van, csökkentek az árak, illetve bemutatták az új RTX szériás videókártyát is, szóval várhatóan csökkenés fog bemutatkozni. Nyílván hosszú távon. De javítsatok ki, ha hülyeséget írok.
2018. szept. 6. 19:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Logikus. Kérdés hogy ez mikor fog megtörténni...
2018. szept. 6. 19:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Kereslet, kínálat.
2018. szept. 6. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Keress kb malmozással kb naponta plusz tízezret, aztán kb naponta nem fog érdekelni az ipon árfolyamingadozásnak mesélt tilitolija.
2018. szept. 7. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!