Ezek a hardverek jók a gépembe?
szeretnék venni új ramot : [link]
és új videókártyát: [link]
mindkettőt támogatja a gépem?
mostani ramom azt irja 4gb ddr3 533 mhz, támogat az alaplap 8 gb ramot?és a vidikarit?
talán belemegy de max 7 éves játékokkal fogsz tudni játszani, újabbal nem igazán.
Jó lenne ha speccyből kiolvasnád az alaplap típusát mert akkor biztosra lehetne mondani, lehet nem is támogat ennyi ramot.
Itt erőteljesen hiányos az információ.
Az 533Mhz-es Ram, az szerintem nagyon nem DDR3.
Amit vennél, az DDR3 mivel 1600 Mhz-es
DDR2, az 400-1066-ig van. Ebben van az 533 mint olyan.
DDR3, az 800-2133-ig. Ebben nincs 533.
Gondold át mégegyszer alaposan, hogy egy nagyon öreg KV darálóba érdemes-e 45.000.- Ft-ot beleölni, mert lassan már az oprendszer és a vele járó driver sem fogja felismerni normálisan.
Nem kerestem, csak linkeltem az első szembejövő épeszű találatot!
Ajánlom a szövegértelmezést, mint olyat!
"Az első link ami szembejött!"
(pusztán azért, hogy ne botoljunk bele kokler jófogásos
vaterás rásózom a parasztra garancia nélkül a garázsboltomból tipusu megmagyarázós gyökerekbe!)
Tisztelt kérdező!
Nyilván számos bolt van még, és csakis bolt!!!
Semmi szükséged a tákolt szedett-vedett szarokra.
Az, hogy mit is írtam és hogyan, az egy több mint 30 éves kereskedelmi és szerviz tapasztalat eredménye.
Már a 80-as években számítástechnikával birkóztam, de ez itt most nem releváns!
Ami fontos volt a közlendőmben, hogy 45.000.-os összeget ne dobj ki egy öreg gépre! Sokszor estem én is bele az évtizedek folyamán ebbe a hibába.
1. Vannak modernebb gépek hasonló áron, amit még érdemes fejleszteni.
2. Márkás gép kell eredeti gyári alkatrészekkel nem valami dumás ezermester irodai gépekből összetákolt szara.
3. Lehetőleg olyan helyről, ahol raklappal veszik a gépeket, így biztosított az alkatrész háttér.
4. Semmi szükség olyan szerelő kedvű budiból meg fészerből áruló engedéllyel nem feltétlenül rendelkező, hozzá nem értő gyökerekre, akik ha pl. merevlemez nélkül kérsz valamit, kibányásszák még a speciális merevlemez tartó csavart, is a gépből, mintha te nem akarnál tenni bele másik merevlemezt.
Összegezve: Jobban jársz, ha egy fejlesztésre érdemesebb gépet veszel, minthogy a régi haldokló hardverekkel futó gépet támogatnád elavult alkatrészekkel!!!
Ez még akkor is így van, ha lesznek matematikusok, és fizikusok, és ki tudja még a kémia is idejön, csak vedd meg a fészerben rohadó galambszaros tűzrevalót! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!