Xbox One X tapasztalatok?
Sziasztok!
Mostanában tervezek egy X-et beszerezni, arra lennék kíváncsi, hogy akinek van, mennyire van vele megelégedve, ill. milyen kellemetlenség/ probléma fordult vele elő.
-hulladék kontroller
recseg ropog, szorul a ravasz, ha felrakom tölteni (gyári) utánna nem működik vezeték nélkül amíg újra nem indítom
-lassú és átláthatatlan a menü/store
leginkább a store rossz, nézném az akciókat stb , mindent irdatlan lassan tölt be, néha teljesen megzavarodok és kifagy stb :D
-szörnyű felvevő funkció
2 percet tudok felvenni kizárólag 1080p ben
ha 4k ban akarnám felvenni amit játszok és több mint 2 percet egyszerre akkor rákell dugni egy külső tárhelyet , amiről majd átkell másolni a pc re
hogy valami pozitívat is írjak, a játékok tényleg szépek
de azt is tegyük hozzá, hogy a legtöbb nem natív 4k
ami persze nem látszik, csak ugye nem ezt ígérték...
Pár dologra reagálnák amit az első írt:
1, Amit a kontrollerről írsz az nem fordult még elő velem sem a barátaimmal. Nekem személy szerin 4 kontrollerem van. Csak arra tudok gondolni, hogy hibás és cseréltesd ki ha még garis.
2, A menü átláthatatlanságát aláírom, de hogy lassú lenne azt nem.
3, A store esetén csak akkor tölthet lassan ha a net lassú. játékok saját adatlapja sokszor tölt lassan, de maguk a főbb oldalak pl az akciók nem.
4, Nem tudom mi a szörnyű a felvevő funkcióban, a két perc nem sok ez igaz, de hozzáteszem senki nem fog hosszabb videót végignézni tőled hacsak nem streamelsz. legtöbb érdekes esemény amit érdemes felvenni 15-30 másodperc.
5, Ha pedig nem látod, hogy nem natív 4K a játék akkor meg kit érdekel?
1. Már vettem újjat, recseg ropog ezis de legalább nem szorul még a ravasz. (remélem nem is fog)
3. Épp ez a bajom, ráadásul ha már betölti akkor is szenvedés levinni pl a véleményekhez mert egyszerűen nem reagál. (netem egybk jó)
4. Nekem nem elég, egy versenyt nem lehet az elejétől a végéig felvenni forzàban. (magamnak veszem fel, nem másoknak)
5. A hazugság a lényeg. Ha vennél egy gyémánt jegy gyűrűt milliókért amiről kiderülne , hogy csak egy üvegdarab azt is elintéznéd annyival hogy “úgysem látszik”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!