Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC-hez milyen kontroller jó?...

Kszk2 kérdése:

PC-hez milyen kontroller jó? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Csak mert szeretnék venni egy kontrollert a gépemhez de nem tudom melyik a jó. Ps? XBox? Esetleg a Steam controller?

2016. febr. 11. 16:46
 1/8 Trevor. ***** válasza:
Eredeti Microsoft Xbox 360, de inkább eredeti Microsoft Xbox One kontrollert nézz. Fogásra nekem az Xone kontrollere tetszik a legjobban.
2016. febr. 11. 16:48
 2/8 BM-Striker ***** válasza:
XBOX, mivel jól támogatott és kényelmes.
2016. febr. 11. 16:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Ok. Ment a pacsi :)
2016. febr. 11. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Jo a 360ase, de az xonenak pl sokkal pontosabbak a karjai. Tobbi szinte ki van zarva ha nem akarsz szenvedni, minden 2005+os jatek az xbox kontrollereket tamogatja a legjobban.
2016. febr. 11. 18:51
 5/8 BM-Striker ***** válasza:

PlayStation kontrollerek is jók esetleg, Steam kontroller vagy bejön vagy nem, viszont jól támogatott a Steam-en elérhető játékok esetén.

2016. febr. 11. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Én úgy értettem a szenvedést, hogy ami nem xinputos az általában egyáltalán nem támogatott, aztán jöhet a wrapper / emulátorral való kínlódás. Ha ezt figyelembe vesszük akkor a ps4 kontrollert én messze elkerülném PC-hez.
2016. febr. 11. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:

PS4 kontroller is jó, csak kell hozzá egy klön program, nem bonyolult. Menj be egy Media Marktba pl. és próbáld ki a kettőt, hogy melyik tetszik jobban.

Én ezt használom: [link]

Olcsóbb mint a Microsoftos, és vezetékes (nekem jobb, mert nincs input lag és elem/tölteni se kell). Nekem már megvan kb 5+ éve, semmi bajom nem volt vele, minőségi.

2016. febr. 12. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Stean kontrollert nem ajánlom! Eléggé túlárazott és elég vásári olcsó műanyag hatását kelti! Szó szerint recseg az egész! Xbox 360 vagy one kontrollert ajánlok! Azok a játékok kilencvenkilenc százalékával kompatibilisek! Steam kontrollert meg némelyik uplay játék nem ismeri fel!
2017. márc. 5. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!