Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért tartják itt sokan rossz...

Miért tartják itt sokan rossz tápnak a Chieftec Smart Seriest?

Figyelt kérdés
Nekem ilyen van és szépen működik.

2018. aug. 29. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Sokaknak meg Akyga tápja működik, amíg nem lesz egyszer zárlatos még sem jó...

Amúgy annak elég vacak a belseje és még melegedni is hajlamos, az csak egy dolog hogy nálad működik, attól még nem ajánlott dolog.

Lehet X körülmény között feladná a harcot.

2018. aug. 29. 10:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Pedig eddig a Chieftec jó márkának számított...Azért is vettem ezt
2018. aug. 29. 10:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz márka, de a "Smart" az pont egy olcsó kategória.
2018. aug. 29. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Már rég nem márka alapján kell tápot venni.

Igen, jó márka volt még régebben ma már nem nagyon van értékelhető tápja.

A CTG pl. a mai napig ajánlott darab, igaz csak használtan lehet hozzájutni de sokkal jobb választás mint bármelyik mai Chieftec.

2018. aug. 29. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:
34%

Mert nem értenek hozzá.

Tápoknál nagyonn megy ez az FSP felsőbbrendűségű beböffentés, mert valahol azt olvasták, hogy az a jó, egyébként meg fogalmuk nincs róla mi a különbség 2 táp között.

2018. aug. 29. 11:33
 6/8 MGéza ***** válasza:

#5: Az FPS meg Chieftec, azért egy gyártó-fejlesztő céget egy kész belsőket vásárlóval nem hasonlítsunk már össze. Az FSP-t nem alaptalanul tartják jónak, legalábbis, egyik tápegysége sem veszélyes kategória(Ez nem mondható el a Chieftec iArena GPA szériáról például). Ezen kívül sok ajánlott tápegységben dolgozik FSP belső, így például a sokak által ajánlott és tényleg jó Be Quiet! PP 10 Raider II belsőt használ, módosítás rajta csak annyi, hogy csendesebb ventit kapott.

Kérdező, a nekem ilyen van és szépen működik szubjektív dolog. De hát olvasható ilyen árukeresős vélemény is egy másik rémmel kapcsolatban, hogy 10 éve megy a HKC tápom... Kedves egészségére, sokan viszont(én is) azt tapasztaltuk hogy bizony nem működik jól. Pont ez a helyzet a Smart szériával is. A teszterek azért nem ajánlják mert szétszedték és kínai belsőt tapasztaltak, megbízhatatlan, olcsó alkatrészeket használtak hozzá.

2018. aug. 29. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:
22%

A világon (szinte) mindent kici óccó kínai alkatrészekből gyártanak, különben nem tudna a kutya sem megfizetni és csak a felső tízezernek lenne otthon számítógépe.

Pontosan ilyen légbőlkapott hülyeségekre gondoltam, amikorba nagy "szakértők" érvként szoktak felhozni.

Fogalmuk sincs miről beszélnek.

2018. aug. 29. 17:03
 8/8 MGéza ***** válasza:

#7 Jav: Helyesen és érthetően: "kondenzátorok közötti minőség különbségről". Gondolom nem igazán tudod, hogy a legjobb elektronikai cégek japánok, a legjobb kondenzátorokat is ők gyártják. Élvonalba tartozik még Tajvan, USA, néhány német cég. Persze Kína is kezd felzárkózni, de a megbízható vagy bátran ajánlható minőségtől általában messze vannak. Olvasnivaló:

[link]

2018. aug. 29. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!