Egyetemre laptop vásárlás?
Sziasztok
Egyetemre vásárolnék laptopot!
Kinéztem pár darabot.
Van egy amivel kétségeim vannak, refurbished darab, azaz 1 év garancia van rá. Szerintetek be merjem vállalni?
A többi laptopon 2-3 év van.
Ti tudtok más laptopot? (Mx150/Gtx 1050ti , i5/i7)
Az Asusokban nagyon tetszik, hogy alumínium, illetve szép a borítása, viszonylag könnyű (1,9kg)
Lenovo viszont olcsobb, kevésbé szép, nehéz, tipikus gamer..
Ti melyiket választanátok? Vagy esetleg másik típus?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Eladtam az asztali szamitogepemet, igy ha netalantan jatszani szeretnek, csak a laptop lesz :)
En pont a rogtol irtozok, ha szabadidomben kave mellett tanulnek, eleg furin neznek ki egy roggal:D
Vagyis szerintem
Ha játszani is akarsz, akkor ez most best buy [link]
Jobb minőség sokkal azoknál, amit kinéztél (anyagok, összeszerelés, hűtés, garancia szempontból).
Asus vékony gépeinek olvass utána, kazán a belsejük, eldobálják az órajelet a túlmelegedés miatt. Veszel egy i7-et és játék alatt egy i5 teljesítményét se tudja nyújtani. Kidobott pénz. Y520 ugyanaz a kategória, csak ráadásul műanyag.
Nem olvastam ilyet sehol sem hogy kazan. Jatekra kb heti 1 orat ha lesz hasznalva.
Lenovok azok valoban jok, de en minnel inkabb ultrabookra hajazot szerettem volna (13") es a dell az nem igazan az, a 2.8 kilogrammjaval es kozel 3 centi vastagsagaval.
Lenovot felejtsd el. Olcsó, de gagyi és ár érték arányban vacak, teljesítménye gyenge, az anyag használat kifogásolható.
Instant regret.
Asus Vivobook pro-t vettem végül.
Az FPS vissza esést nem tapasztalom, játék esetén, a laptop hangja mint egy repülőgép hajtómű :D
Tetszik a vékonysága, súlya. Bár pixelhibásan kaptam, ezt a hétfői napon nekem cserélik!
Egyelőre meg vagyok vele elégedve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!