Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egyetemre laptop vásárlás?

Egyetemre laptop vásárlás?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Egyetemre vásárolnék laptopot!

Kinéztem pár darabot.

Van egy amivel kétségeim vannak, refurbished darab, azaz 1 év garancia van rá. Szerintetek be merjem vállalni?

A többi laptopon 2-3 év van.

Ti tudtok más laptopot? (Mx150/Gtx 1050ti , i5/i7)

[link]

[link]

[link]

[link]

Az Asusokban nagyon tetszik, hogy alumínium, illetve szép a borítása, viszonylag könnyű (1,9kg)

Lenovo viszont olcsobb, kevésbé szép, nehéz, tipikus gamer..

Ti melyiket választanátok? Vagy esetleg másik típus?

Előre is nagyon szépen köszönöm!

2018. aug. 29. 01:04
 1/7 anonim válasza:
Szerintem egyetemre olcsóbb is elég lenne. De ebből a harmadikat venném.
2018. aug. 29. 01:17
 2/7 A kérdező kommentje:

Eladtam az asztali szamitogepemet, igy ha netalantan jatszani szeretnek, csak a laptop lesz :)

En pont a rogtol irtozok, ha szabadidomben kave mellett tanulnek, eleg furin neznek ki egy roggal:D

Vagyis szerintem

2018. aug. 29. 02:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha játszani is akarsz, akkor ez most best buy [link]

Jobb minőség sokkal azoknál, amit kinéztél (anyagok, összeszerelés, hűtés, garancia szempontból).

Asus vékony gépeinek olvass utána, kazán a belsejük, eldobálják az órajelet a túlmelegedés miatt. Veszel egy i7-et és játék alatt egy i5 teljesítményét se tudja nyújtani. Kidobott pénz. Y520 ugyanaz a kategória, csak ráadásul műanyag.

2018. aug. 29. 14:29
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem olvastam ilyet sehol sem hogy kazan. Jatekra kb heti 1 orat ha lesz hasznalva.

Lenovok azok valoban jok, de en minnel inkabb ultrabookra hajazot szerettem volna (13") es a dell az nem igazan az, a 2.8 kilogrammjaval es kozel 3 centi vastagsagaval.

2018. aug. 29. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:
És szerinted egy ultrabookban hol fér el akkora hűtés, ami lehűt egy erős hardvert? Elárulom: sehol. Az lesz, hogy elindul a játékod 60 fps-sel és 1 perc múlva leesik az fps 30-ra. A cpu és a vga is vissza fogja venni az órajelet a melegedés miatt.
2018. aug. 30. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Lenovot felejtsd el. Olcsó, de gagyi és ár érték arányban vacak, teljesítménye gyenge, az anyag használat kifogásolható.

Instant regret.

2018. aug. 30. 22:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Asus Vivobook pro-t vettem végül.

Az FPS vissza esést nem tapasztalom, játék esetén, a laptop hangja mint egy repülőgép hajtómű :D

Tetszik a vékonysága, súlya. Bár pixelhibásan kaptam, ezt a hétfői napon nekem cserélik!

Egyelőre meg vagyok vele elégedve! :)

2018. szept. 2. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!