Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ilyen meleg a vga? (GTX280)

Miért ilyen meleg a vga? (GTX280)

Figyelt kérdés
takarítás pasztázás meg volt, és semmi nem változott AUTO ventilátor 40% megy mikor elindítom a gépet egy ideig fix 49 majd fokozatosan nettezés közben felmegy 60 és itt ingadozik mi terheli le ennyire vagy mindig is ilyen szinten melegedtek ?

2018. aug. 28. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
60°C az úgyszólván hűvösnek tekinthető egy terhelés alatt lévő videokártya esetében.
2018. aug. 28. 16:33
 2/5 MGéza ***** válasza:
Ez videokártyánál kimondottan hűvös. Még 75C° is normál üzemi hőfoknak tekinthető gpu-k esetében.
2018. aug. 28. 16:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Alapjáraton, emberek :D játékközben szépen fokozatosan felszökik 90-fokra aztán kikapcsolom a gépet .
2018. aug. 28. 18:07
 4/5 MGéza ***** válasza:
Pasztázd újra akkor. Vagy vegyél speciális, gpu-hoz tervezett thermal padot.
2018. aug. 28. 18:08
 5/5 A kérdező kommentje:
gad pad-ek jók rajta, pasztázás meg volt, kb annyit nyertem vele hogy alapjáraton tartja az 50 fokot játékközben meg kb 2mp/1fok . és ugye eléri 90-et utána nem kockázattok és instant kikapcsolom a gépet . én azt nem tudom elképzelni hogy mi a francért melegszik ennyire ha játszok tehát értem én mondjuk 1-óra játék után 80 fok de hogy 2 perc alatt fel ugrik 90-re , hát ilyennel még nem volt dolgom ....
2018. aug. 28. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!