Honnan tudom ha haldoklik a táp hűtés?
Figyelt kérdés
Sziasztok ma tápot cseréltem.
Egy Cooler Master MWE 400W tápot raktam be ami itthon porosodott és konkrétan semmi hangja forog a ventinlátor érzem is hogy hűt de félek hogy valami baja van? hogy tudom ezt ellenőrizni ? Vagy játéközbe mire figyeljek oda ami a táp túlmelegdésére utalhat szimplán ellenőrizzem a kezemmel ? vagy ennél a tápnál ez a szokásos ?
2018. júl. 31. 11:31
1/4 anonim válasza:
ha zörög az nagyobb baj lenne.
nem kell aggódni, nekem 10 éve teljesen hangtalanul forog a Corsair tápom
2/4 A kérdező kommentje:
De nekem ha fogalmazhatok igy ilyen "ovatosan" hűt gyengen fújja ki a levegőt vagyis nemtudok mihez viszonyitani sajnos nemtudom ez normalis e
2018. júl. 31. 11:48
3/4 anonim válasza:
Ha a kifújt levegő nem forró akkor nincs gond. Valószínűleg szabályozható sebességű a venti és a rendszer szabályozza is a megfelelő hőmérséklet eléréséhez. Nagyobb terhelés esetén jobban fog melegedni, aztán ha a rendszer úgy érzi, hogy nagyobb fordulatszám kell akkor majd emel rajta. Gond akkor van, ha nagyon gyenge a levegőáramlás de az forró. Leégni meg nem tud, ez a táp már leold túlmelegedés esetén
4/4 A kérdező kommentje:
Remélem úgy van ahogy mondod csak netezés közbe használtam még majd megnézem játék alatt hogy szerepel :)
2018. júl. 31. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!