Ezek az alkatrészek össze illenek?
Azért aza az alaplap mert már van 8gb ddr3 memóriám és ddr4 ram nagyon drága arra már nincs pénzem!
Csak nem tudom hogy össze illenek e!
Ez így ebben a formában sehogy.
DDR3-mas RAM nem fog belemenni az alaplapba, ahogy a CPU-t sem támogatja az alaplap.
G4500 kell neked, DDR4-es RAM-t meg muszáj lesz venned hiába drága.
Vagy Lec-nél veszel egy H81+I5-4460 párost.
Tápnak inkább Masterwatt Lite vagy System Power 8/9.
Használt chieftec tápot, komolyan?
A tápon nem spórolunk sosem, mert tönkrevághat mindent a gépben. Inkább gyűjts még egy kicsit.
#7.Akkor te sem olvastál utána a dolgoknak.
A CTG sorozat elég megbízható széria, nem Iarena-ról van szó...
Sokkal inkább ezt venném még mindig egy Hexa+ helyett.
Használt táppal meg nincs probléma, kevesebb a hiba lehetőség mint pl. egy alaplap vagy egy VGA esetén.
Mivel a kérdező írt egy keretet, ezért nem ajánlottam EVGA G3, vagy épp Masterwatt Maker-t...
Masterwatt Lite a legalja ami ajánlható de az 2-szer ennyi ami nem biztos hogy belefér.
PH-t meg hanyagoljuk tápajánlás terén, csak az FSP Oem tápok ajánlottak, minden más szar...
De elég csak annyit látni hogy a Hyper M ajánlott, ami hangos és elég rossz a feszültségszabályzója, ill. évekig a Raider S ajánlott volt ott amitől a nagy szakfórumokon óva intetettek mindenkit...
Elismerem jó szakik vannak a PH-n is, de a tápajánló lista nem a legátgondoltabb, sokkal inkább mérvadó ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!