Melyik videokártya az erősebb?
Figyelt kérdés
Az egyik: Intel GMA3100 256 MB
A másik: ATI Radeon 5450 512 MB
Nem a memóriájára vagyok kíváncsi, hanem az órajeleire stb.
2010. jún. 21. 15:31
1/8 anonim válasza:
Az Intel-es videokártyák mind gagyik, úgyhogy inkább az ATI-s, bár én inkább az NVIDIA-t szeretem...
2/8 anonim válasza:
ha játszani is akarsz akkor az ati-sat vedd, minden másra jó az intel.
3/8 A kérdező kommentje:
játékra kellene, szeretném, ha fullon vinné a Sims 3-at és a GTA San Andreast ENB Seriessel, és elindulna a GTA 4
2010. jún. 23. 12:27
4/8 anonim válasza:
A GTA IV már a HD3850/512 MB-al is elindul, közepes beállításokkal.
5/8 anonim válasza:
A GMA az nem valami integrált videó kártya mondjuk egy laptopban? Javítsatok ki ha tévedek, nekem a Hp laptopomban van ilyesmi. (GMA 945) De akkor én szerintem biztos erősebb az Ati 5450.
6/8 anonim válasza:
a 3100-as egy alaplapi, integrált kártya.
Az ATI lényegesen erősebb.
DE! Az intel nVidia magot használ, és ez kb. olyan, mint az Intel vs. AMD proci, ki mire esküszik.
Én Intel párti vagyok, ATI-t ki nem állhatom.
Linux támogatottsága is gyenge.
8/8 A kérdező kommentje:
de, integrált, a mostani viszi fullon a Sims 3-at és a San Andreast, de alacsony az fps(20 körüli)
akkor az ati erősebb?
2010. jún. 24. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!