Ez a gép megfelelő lenne játékra?
Helló!
Szeretnék egy gépet vásárolni és ez jó lenne e?
Ház: Cooler Master MasterBox Lite 3.1 TG
Táp: Cooler Master 500W MWE
Processzor: AMD Ryzen 5 1600
Alaplap: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4 2666MHz
Videokártya: MSI GTX1060 AERO ITX 3G OC
SSD: Kingston 120GB SA400S37/120G
HDD: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
És még az lenne a kérdésem hogy elég e gyári hűtő a processzorra, mert ha nem akkor egy Be quiet! Pure Rock -on gondolkoztam még.
Kiváló, játékra egy 3-4 évig jó lesz az tuti, főleg a 6 magos Ryzen miatt..
Esetleg annyit tudnék javasolni, ha van lehetőséged akkor a memóriát Dual-Channel-be rakd mert a Ryzen jobban szereti, és a magas órajeleket..
Itt egy lista a memóriákról, amikkel nem lesz problémád:
És esetleg a GTX 1060 3GB-ból nem szeretnél egy Zotac moddelt, mert sokan mondják hogy elég jó a hütés, és a teljesítménye is, erre gondoltam: ZOTAC GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 192bit PCIe (ZT-P10610A-10L) Videokártya
Akkor vegyél MSI B350M Pro-VDH-t Crucial Ballastix Sport RAM-okkal.
Prociból miért nem Ryzen 5 2600-at választasz? Igaz, hogy csak BIOS frissítéssel fog működni, de alig drágább és nagyobb a teljesítménye.
GTX 1060-ból jobb lenne a 6 gigás modell, mert a 3 GB videomemória bizony kevés tud lenni. 90 ezerért már megkapod, de a használt piacon is nézelődhetsz.
A ház a képeken lehet, hogy jól néz ki, de élőben csalódás lesz. Ennyi pénzért én inkább az FSP Midi CMT230-at javaslom.
Tápnak jobb lenne egy Be Quiet System Power 9 400W, de az se tragédia, ha marad ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!