Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Xeon processzor játékra...

Intel Xeon processzor játékra megfelelő?

Figyelt kérdés
Üdv! Tanuló programozó vagyok, ezért is választottam az Intel Xeon processzort, pl egy i5ös processzor helyett. Szükségem lenne az Intel Xeon processzorra programozáshoz/"teszt szerverek" futtatására, és egy kicsit azért játszani is szeretnék (pl World of Tanks). Szerintetek megfelelő lenne a Xeon processzor játékra is? Válaszokat előre is köszönöm!

2017. szept. 11. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden további nélkül, amit az I5 tudott, azt a Xeon is röhögve teljesíti, ha egy ligában játszanak. Strapabíró munkaprocik ezek. Milyen platformon használod? Haswell, Skylake?
2017. szept. 11. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Haveromnak dupla procis gépe van gtx 960-al. Esport játékok mennek neki rendesen, de konkrét fps értékeket nem tudok mondani. Alaplapjához viszont nem talált házat, mert nem ATX vagy mATX, hanem valami spécibb.

Esetleg youtubon nézz videókat.

Nem tudom milyen kereted van, de Jelenleg talán a Ryzen lenne az aranyközép számodra, még un-buffered ECC ramot is tehetsz bele.

2017. szept. 11. 18:32
 3/4 A kérdező kommentje:

@1 Skylake-et használok.

@2 Értem, de inkább a Xeon-hoz ragaszkodnék, mert vannak ismerősök akiknek xeon van, de nem játékhoz van nekik a számítógép konfiguráció.

2017. szept. 13. 15:26
 4/4 Rednekxter37 válasza:

Üdv .

Nekem 2 xeon gépem is van az egyik :

Xeon e5440 8gb ddr2 gt740 2t

A másik :

Xeon x5650 16gb ddr3 1060 6gb 2t

A gyengébb e-s xeon is lazán jó játékra ezzel a konfiggal a gta5 medium/highon megy. Photoshopot használok még ahhoz is tökéletes. A másik mindenre .. az jóval erősebb is.

2017. szept. 14. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!