Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hova lettek a 8gb os olcsóbb...

Hova lettek a 8gb os olcsóbb 24-25E FT ramok?

Figyelt kérdés
most pcx.hu n ddr4 be csak 16gb ramot találok és nem tudom hova lettek a 8gb osok...

2018. aug. 23. 05:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Két éve fele annyiért mentek, nem mondanám épp olcsónak. De pl iponon találsz most is ennyiért.
2018. aug. 23. 05:55
 2/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha kiválasztom pcx-en, hogy DDR4 memória, a szűrésben ki lehet választani, hogy 8GB kapacitás, kiszerelésnél hogy 1db, és van jónéhány találat. 22e-től. Igaz amin van egy kis hűtőborda is, azok 26-tól kezdődnek.
2018. aug. 23. 06:33
 3/4 Denes999x ***** válasza:

[link]

Nem tudom mi lehet nálad, én kapásból többet is találtam. Amúgy ha gépösszerakózol, RAM-ra így keress rá:

(márka) (mennyiség) (típus) (órajel)

Ja, és ne cseréld fel a sorrendet, mivel a PCX keresője -2-es IQ-val rendelkezik.

Példa: Corsair 2x4GB DDR4 3000mhz

2018. aug. 23. 08:01
 4/4 A kérdező kommentje:
ok lehet közbeszolhat a 27.0 (2013 fégevelé) verziójú firefox (Szegény Celeronból ennyit bírok kisajtolni)!!!
2018. aug. 23. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!