Baj hogy így állítja?
Figyelt kérdés
A processzoron a hűtőt hőmérsékletalapján állítja a számítógép.Ez baj hogy így van?És ti hogy használjátok?2010. jún. 21. 11:40
1/3 anonim válasza:
Régen magamnak beállítottam fix max fordulatra, úgy is jó volt. Most nem nyúltam hozzá, ígyis-úgyis hangos, nem számít semmit.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem ha fullon megy akkor se hangos.Annyira.
2010. jún. 21. 11:46
3/3 anonim válasza:
hadd állítsa maga. ezért van kitalálva.
Példa: IBM Netvista desktop gép : bekapcsolom, felpörögnek a ventik. fél percig csak. Utána mindegyik megáll. A rendszert (ram, alaplap, vga) engedi melegedni kb. 50 Celsiusig, ennyi idő alatt a proci felmelegszik 70 fokra. akkor 2-3 percre bekapcsolja a hűtőket. és megint lekapcsolja.
Ezért nem aggódok, ha a neves gyártók így találják jónak, akkor minek ? Dell is ugyanígy csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!