Ram bővítés dilemma?
Figyelt kérdés
Múlt héten vásároltam egy Dell G5 5587-es laptopot. Szeretnék RAM-ot bővíteni benne, de minél többet olvasok a témában, annál tanácstalanabb vagyok. 32GB-ra szeretnék bővíteni (párban 2x16), mert 4K videó vágásra használom a gépem.Nézegettem egy Corsair Vengeance-et a G.SKILL Ripjaws-t és a Kingston HyperX Impact-ot.Nem két fillér egyik sem, ezért a lehető legoptimálisabbat szeretném választani... Mire figyeljek, hogy ne sötét képernyő fogadjon majd upgrade után?
Config: i7 8750H 2.2GHz, 16 GB DDR4 2666 MHz RAM, GeForce GTX 1050 Ti 4GB, 860 EVO rendszer SSD, 870 EVO NVMe háttértár.
2018. aug. 14. 18:56
1/4 anonim válasza:
Azt vedd, amelyik a legolcsóbb, RAM-ból nem igazán van rossz választás.
2/4 anonim válasza:
Itt van kitt 2x16GB, ha erre gondoltál. Ilyen típus kell...
3/4 anonim válasza:
Csináltál már ilyent? Teljesen áramtalanítva kell csinálni. (akku!!!)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a tanácsot is :) ment a zöld
2018. aug. 14. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!