Szerintetek megér ez a használt számítógép ennyit?
Őt nézegettem:
Az ára: 220 000 Ft
Komponensei:
-Silverstone raven rvx01 fekete-piros ablakos
-ASUS ROG STRIX B250F GAMING
-ASUS GTX 970 DirectCU II OC Black 4GB
-Intel Core i7-7700 3.6GHz
-G.skill aegis 2x4gb ddr4 2400mhz
-Team group 60gb evo ssd
-Seagate 1Tb sata3 hdd
-Nzxt hale82 v2 700watt moduláris
Szeretnék gépet vásárolni, és a használt piacon is nézelődök. Ezt a gépet nem igazán tudom hová tenni, mert pl a tápról csak angol nyelven találok leírásokat, és azok sem mind pozitív. A többi komponens megnézve, mintha egy kicsit túl lenne árazva, de mivel nem tudni a garanciák idejét, így akár még valós is lehet.
Ennyit nem. 180-200k környékére mondanám, figyelembe véve a használat miatti értékvesztést is.
táp 20k
SSD 5-8k
HDD 8k
Proci: 50-60k
Vga: 55-60k
Lap: 10-15k
Ram: 20k
Ház: 10k
Őszintén szólva félek, hogy ha mostanság fog megjelenni az új videokártya(amit mondjuk már márciusban is belengettek egyszer), akkor nagy esés lesz a piacon memória, illetve kártyák terén, és buknék ezen az üzleten.
Ezért is félek új gép vásárlásába belemenni, pedig már nagy szükségem lenne. Így jutottam el a használt piacra(ahol elvileg kisebbet buknék), viszont ha 170-190 ezer környékén megtudnám venni ezt a fent említett gépet, még talán akkor is bukhatnék rajta az említett piaci változás miatt.
Persze az is kérdés, hogy egyáltalán megmozgatja-e majd a piacot. Gondolom a kártyák árát eltolja majd, lefelé, de a többi alkatrésznek nem tudom, hogy befolyásolja-e.
(a memória árakkal vagyok nagyon hadban, mert túlárazottak, tavaly év elején szinte a feléért lehetett venni őket)
Te arra voltál kíváncsi, hogy az adott gép adott kiépítéssel MOST mennyit ér.
A kérdésedre korrekt választ kaptál.
Az informatikai eszközökön normál menetben csak veszíteni lehet..,.vagy tojózni és halogatni a vásárlást.
Nem tudtam, hogy az oldalon a válaszadók némelyike ilyen gestapó szintjén van.
Én csak leírtam, hogy mitől félek. Nem kell leharapni a fejemet.
Egyébként itt jelen esetben csak az első válaszadó válaszolt, onnantól a kérdés kicsit ellett térítve, hiszen nem válasz érkezett, hanem felvetés, amit tovább gondoltam a reagálásomban.
Ebben pedig hypno pont te voltál a ludas, hiszen te vetetted fel, hogy tegyek ajánlatot, bár a kérdés nem ez volt.
Azt pedig hogy korrekt válasz-e az első válaszadó, az akkor derülne ki számomra leginkább ha többen válaszoltak volna, vagy mondták volna, hogy igen egyetértek az első válaszadóval, de ugye ez nem történt meg akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!