BIOS frissitésre megoldaná a problémát?
Raktam a gépembe egy új videokártyát és hiába telepitem a drivert nem ismeri fel a gép a videókártyát , 35 hibakódot ir ki
Your computer's system firmware does not include enough information to properly configure and use this device. To use this device, contact your computer manufacturer to obtain a firmware or BIOS update. (Code 35)
Akkor ezek szerint Bios kéne frissiteni és megoldaná a problémát?
milyen géped van? processzor, alaplap, videokártya pontos neve?
Persze BIOS frissítést megpróbálhatod, de az is lehet a videokártya halott, amit vettél, vagy kell neki külön áramforrás, illetve az se mindegy milyen op rendszer van a gépen, mert a mai új kártyákból van már ami win10-en kívül mással nem is hajlandó menni.
Régi gépről van szó
Alaplap: dc 5850
Videókártya: gtx 550 ti
Windows 7 64 bit
Bios dátuma 2008/09/04
Csatlakoztatva van a 6 pines csatlakozó , monitor is képet ad , csak hiába telepitem a legfrisseb drivert , játékoknál azt irja ki , hogy nincs driver fent , pedig jó driver van telepitve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!