Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy SSD megoldaná a problémát?

Egy SSD megoldaná a problémát?

Figyelt kérdés

Olyan gépem van, amibe max 4GB DDR 3ast tudok tenni..

Játszok a GTA 5tel egy 1050TI kártyával, és kis idő után mindíg világít a hdd led mint az állat, és a játék elkezd szaggatni mint az állat..

Nos valószínűleg elfogy a RAM?

Gépet nem akarok fejleszteni..

A hdd az lassú, egy SSD talán mindig tudná tovább írni, anélkül hogy szaggatna?

Crucial mx300 275GBosat néztem ki.. De gondoltam előbb megkérdezem..

2017. okt. 20. 08:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Ez az ssd 500al ír, 500al olvas..
2017. okt. 20. 08:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Mivel nem az SSD-re hanem a ramba töltődnek be a dolgok, így nem igazán értem, hogy miért ssd-t vennêl.

Elfogy a ram és a rendszer a hdd-re kezd dolgozni. Persze hogy akadozni fog. Mondod hogy nem akarod fejleszteni, de ha a ssd-vel bővíted az is ugyanúgy fejlesztés.

Nem az SSD ellen vagyok, sőt! De nem ez a megoldás a problémára. Ha csak az a cél hogy a játék ne akadjon akkor inkább ramot vegyél, anyagilag jobban jársz.

2017. okt. 20. 08:59
 3/8 anonim ***** válasza:

"Olyan gépem van, amibe max 4GB DDR 3ast tudok tenni."

Ez milyen gép?

Elsősorban RAM kell neked, persze SSD se ártana.

2017. okt. 20. 09:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Alaplapot meg procit nem akarok cserélni, még 775ös a konfig..

Az alaplapba csak 4gigaig megy a ddr3, 16gigaig a ddr2.. Gigabyte p43c ds3.

Nemrég vettem a 1050ti-is de csak a felbontás miatt a 4k tv hez..

Írtad hogy a winyóra kezd dolgozni..

Akkor csak nem fog akadni ha ezt gyorsan tudja megtenni?!

A winyó most amin van a GTA 5 közel 10éves Samsung 250GBos..

?

2017. okt. 20. 09:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Annyiban segít az ssd, hogy a lapozófájlt ami most a vinyón van, beállítod ssd-re. Így nyilván ha elfogy a ram, majd azt fogja bizergászni gyorsabb írás/olvasás mellett.
2017. okt. 20. 09:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Az SSD árából akár még alaplap+proci fejlesztés is belefér használt árakból.

pl. FX-4300 egy olcsóbb alaplappal 20 ezer sincs, még RAM is beleférne. Gondolom a mostani procidtól is gyorsabb lenne, de egy FX-6300 biztos és nem sokkal drágább.

2017. okt. 20. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy egy ilyen régi konfigot nagyon már nem tudsz turbózni. Írtam, ssd még javíthat valamelyest. De igaza van az előttem lévőnek. A procid is ludas az akadásokban, nem csak a kevés ram. De ha írnál max keretet, hátha össze lehetne hozni valamit. Szükség lesz pedig proci+lap cserére előbb utóbb. És az utóbb már eljött azt hiszem.
2017. okt. 20. 10:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, végülis elvagyok én ezzel a géppel.. Mindent tudok vele, videó konvertálás, zene szerkesztés, Office, stb.. Csak kipróbáltam a GTA 5öt, egy ideig nagy felbontáson akadásmentes, de aztán játszhatatlan..

A procim X5460 4Ghzre húzva..

2017. okt. 20. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!