Egy SSD megoldaná a problémát?
Olyan gépem van, amibe max 4GB DDR 3ast tudok tenni..
Játszok a GTA 5tel egy 1050TI kártyával, és kis idő után mindíg világít a hdd led mint az állat, és a játék elkezd szaggatni mint az állat..
Nos valószínűleg elfogy a RAM?
Gépet nem akarok fejleszteni..
A hdd az lassú, egy SSD talán mindig tudná tovább írni, anélkül hogy szaggatna?
Crucial mx300 275GBosat néztem ki.. De gondoltam előbb megkérdezem..
Mivel nem az SSD-re hanem a ramba töltődnek be a dolgok, így nem igazán értem, hogy miért ssd-t vennêl.
Elfogy a ram és a rendszer a hdd-re kezd dolgozni. Persze hogy akadozni fog. Mondod hogy nem akarod fejleszteni, de ha a ssd-vel bővíted az is ugyanúgy fejlesztés.
Nem az SSD ellen vagyok, sőt! De nem ez a megoldás a problémára. Ha csak az a cél hogy a játék ne akadjon akkor inkább ramot vegyél, anyagilag jobban jársz.
"Olyan gépem van, amibe max 4GB DDR 3ast tudok tenni."
Ez milyen gép?
Elsősorban RAM kell neked, persze SSD se ártana.
Alaplapot meg procit nem akarok cserélni, még 775ös a konfig..
Az alaplapba csak 4gigaig megy a ddr3, 16gigaig a ddr2.. Gigabyte p43c ds3.
Nemrég vettem a 1050ti-is de csak a felbontás miatt a 4k tv hez..
Írtad hogy a winyóra kezd dolgozni..
Akkor csak nem fog akadni ha ezt gyorsan tudja megtenni?!
A winyó most amin van a GTA 5 közel 10éves Samsung 250GBos..
?
Az SSD árából akár még alaplap+proci fejlesztés is belefér használt árakból.
pl. FX-4300 egy olcsóbb alaplappal 20 ezer sincs, még RAM is beleférne. Gondolom a mostani procidtól is gyorsabb lenne, de egy FX-6300 biztos és nem sokkal drágább.
Köszi a válaszokat, végülis elvagyok én ezzel a géppel.. Mindent tudok vele, videó konvertálás, zene szerkesztés, Office, stb.. Csak kipróbáltam a GTA 5öt, egy ideig nagy felbontáson akadásmentes, de aztán játszhatatlan..
A procim X5460 4Ghzre húzva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!