MacBook felhasználók! Nektek milyen MB-otok van?
Nem csak arra gondolok, hogy MacBook, MB Air vagy MB Pro, hanem azon belül. Néztem a [link] oldalon és pl a MB Pro-n belül is, nem csak méretet lehet választani, de tárhelyet, processzort, memóriát, előretelepített szoftvereket is ki lehet választani, szóval kb úgy össze lehet állítani a saját laptopot, mint egy kívánság pizzát. Érdekelne, hogy átlagban melyik a legnépszerűbb kombináció/modell.
Köszi!!
Nekem Air van. Régi, alap CPU-val, 8GB memóriával és 256-os SSD-vel rendeltem annó. Ja, és vettem azonnal egy másik töltőt is, azt nincs kedvem hordozgatni otthon és a munkahely között.
Ha most vennék, akkor az SSD méret ugyanennyi lenne (elférek rajta), a memóriánál meggondolnám a 16-ot. CPU mindegy, nekem biztos elég, GPU-t is le..om, nem videózok és nem játszom a gépen, arra van éppen elég más kütyü itthon.
Macbook és Macbook Air nél általában az alap modellt veszik esetleg nagyobb ssd vel.
Pro nál szintén nagyobb ssd illetve erősebb gpu és több ram.
Általában a legnagyobb ssd-t nem kéri senki.
MacBook Air (13-inch, Early 2015)
Processzor 1,6 GHz Intel Core i5
Memória 8 GB 1600 MHz DDR3
Intel HD Graphics 6000 1536 MB
Early 2015 model, de 2017 januárjában vettem az IStyleban. Gondolom nem volt sokáig frissítés a macbookoknál így még mindig ezeket árulták.
"Érdekelne, hogy átlagban melyik a legnépszerűbb kombináció/modell."
Sajnos így nem tudod kideríteni. Lehet, hogy csak nagy többségben Macbook Pro használók látják meg a kérdésedet, de közben lehet hogy a macbook air a legnépszerűbb :) Túl kicsi és random a válaszadói réteg, hogy bármi értelmeset le lehessen vonni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!