Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a hibás ilyenkor?

Mi a hibás ilyenkor?

Figyelt kérdés
2x4 gb ramom van, alaplalon két foglalat. Ha az 1es RAMot berakom a baloldali foglalatba, a 2eset meg a jobbosba, akkor a gép 8gb rammal fut, de kékhalál lesz javarészt, játék közben folytonos crashek satöbbi. Ha megcserélem a RAMokat, akkor 8gb lesz de csak 5,12 RAM elérhető... ez meg elég kevés és nem megyek vele sokra. Azért ennyi mert 2,88at elfoglal a videokártya, és rohadtul nem tudom ez miért van. Gondolkoztam veszek egy uj ramot, de ha a foglalat szar akkor meg dobhatom ki a kukába. Szóval nemtudom, hogy az egyik Rammal, vagy a foglalattal vagy valami mással van e baj.

2018. aug. 8. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:

1 ramot teszel bele, egyszer az egyik, aztán a másik foglalatba. Utána a másikkal eljátszod ugyan ezt.

Memória tesztre ott a Memtest program, amikor 1 van bent, akkor teszteld le őket egyesével.

2.88GB ramot egyébként nem maga a windows futása foglal le? Mert win7 64 bitnél kb ez az alap amit zabál. Illetve van dedikált videokártyád is vagy csak IGP? Hogy tényleg az fogyasztja-e amire gondolsz.

2018. aug. 8. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Dedicated van a pcben. Mikor megnéztem a tulajdonságokat azt írja ki hogy 8gb ram, miután megcserélem 8gb ram(5,12 használható) még a windowson felül von le 2,88gb ramot a videokártya.
2018. aug. 8. 20:02
 3/4 A kérdező kommentje:
De szerintem azt az integrált vonja le, de azt nemtudom hogy a sz@rba kapcsolom ki. De nem ért hogy ha megvannak cserélve akkor nem vonja le mert akkor rendes 8gb ramom van
2018. aug. 8. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyik RAM hibás...
2018. aug. 8. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!