Megéri 75 Hz-es monitort venni, ha a 60 Hz-es sokkal olcsóbb?
Figyelt kérdés
Nézegetem a 24 colos monitorokat, és hát 24 colos 60 Hz-es már 36 ezer Ft-tól kezdődnek, míg a 75 Hz-esek 46 ezertől. Megéri az a + pár Hz ezt az árkülönbséget?2018. aug. 6. 16:02
11/13 A kérdező kommentje:
Én nagyon érzékeny vagyok az FPS-re. Ha egy játék 30 fps-sel megy, már nem tudok olyan élménnyel játszani. Kinéztem magamnak egy 75 Hz-es 21.5 colos monitort, elég jó árban, csak félek, hogy a 21.5 col kevés lesz.
Nekem is egy 1280x1024 kockamonitorom van jelenleg (19.5 colos), ezt szeretném váltani, mert ezen lehetetlen nem csak játszani, de dolgozni is. Szerintetek játékra elég a 21.5 colos full hd monitor?
2018. aug. 6. 19:43
12/13 anonim válasza:
24 hüvelykes (colos) monitorral jobban jársz, akkor is ha csak 60 Hz-es.
13/13 anonim válasza:
De ha szimulátorokkal játszassz, akkor teljesen fölösleges a nagyobb hz, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!