Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Core 2 Duo mellé érdemes...

Intel Core 2 Duo mellé érdemes 8GB ramot tenni?

Figyelt kérdés
Vettem egy ilyen processzort i3 at akartam de nem jó a gépbe (LGA775). Érdemes e proci mellé 8GB ramot tenni? alkalmas játékra VGA mellet (minecraft,mestermc,the sims 4,cod4,lol és ilyen kisseb címek).Mennyire mennek a VGA n ezek a játékok(msi gt710 2gb ddr3)?

2018. aug. 4. 18:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 akkor vegyek vagy ne vegyek?? és 500GB HDD a 150GB os HDD helyett?
2018. aug. 6. 21:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Nekem E8400 szintén 3,00 GHz
2018. aug. 6. 21:45
 13/15 anonim ***** válasza:

a tárhelybővítés akkor jó ha mai játékok (azaz 20gb vagy nagyobb játékok) játszol, mert sok helyet foglalnak.

De egy ssd-t ajánlok, magyarúl két vinyód legyen az ssd-n az a játék ami mondjuk sok objektumból épül fel (példáúl minecraft) a többit ami nem darabonkénk épül fel (GTA-k, Warframe ehhez hasonló játékok) és hogy normálisan válaszoljak, igen vegyél nagyobb vinyót

2018. aug. 20. 02:14
 14/15 anonim ***** válasza:
és a ramot is vedd :D ez lemaradt :D
2018. aug. 20. 02:14
 15/15 A kérdező kommentje:

Sajnos a processzort azóta se kaptam meg (még szerencse hogy készpénzes fizetést választottam). Bár mindegy is december előtt lesz egy sokkal de jobb pc-m. Köszönöm mindenkinek aki válaszolt nekem!!!

U.I.: Ahonnan rendeltem : [link]

én többé nem rendelek innen és árukeresőt se fogom használni!!!(árukereső azt írta hogy a bolt megbízható zöld bubiban). Se Árukeresőt, se konzolokszervize-t nem ajánlom!!!!

2018. aug. 20. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!