Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kékhalál után nem indul a gép...

Kékhalál után nem indul a gép meghalt valami?

Figyelt kérdés

Sziasztok véletlen belerugtam a gép oldalába inkább óvatosan hozzáért a ram panelekhez a térdem kékhalál de amit szokott kékhalálnál a "memory dumping " vagy micsoda elmaradt csak kék képernyő volt pár perc után kinyomtam aztán ha beindítom csak fekete képernyő elszállhatott a windows vagy akkor lenne legalább bios vagy valami kép ?

megcseréltem már a ramokat más gépből is raktam bele igyse lett jó mi lehet a gond ? Félek hogy tönkr ement az egész lapom a benne lévő procival ,vga val

2018. júl. 30. 22:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm tápot cseréltem most reggel volt itthon egy cooler master 400 wattos viszont aggódok mert nagyon gyengén hűt másik gépben pihent néha játékra volt használva ha rossz lenne a hűtése annak kimutatkozatk volna a jelei nem ? Pontosan milyen jelekre kell figyelni ? vagy ez csak szimplán ilyen ?
2018. júl. 31. 12:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy gyenge a hűtése? Halk? Mert az normális.
2018. júl. 31. 16:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Olyan nincs h a hűtése nem jó, max olyan van h nem megy a venti vagy megy és halk amit nem szoktál meg a másik kínai tápod miatt..

Azóta milyen a gép stabilitása ? Két nem egyforma ram erősen bezavarhat, annó még a p1-p2es gépeknél nem okozott akkora gondot mint most.

2018. júl. 31. 19:55
 14/14 A kérdező kommentje:
azóta a monitor egyáltalán nem zavaros szóval a táp problémám megoldódott azóta kaptam 1 kékhalált de az a ram miatt lesz fixen 1 hónapot még kibír és váltják őket ddr 4 es ramok
2018. júl. 31. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!