Kékhalál után nem indul a gép meghalt valami?
Sziasztok véletlen belerugtam a gép oldalába inkább óvatosan hozzáért a ram panelekhez a térdem kékhalál de amit szokott kékhalálnál a "memory dumping " vagy micsoda elmaradt csak kék képernyő volt pár perc után kinyomtam aztán ha beindítom csak fekete képernyő elszállhatott a windows vagy akkor lenne legalább bios vagy valami kép ?
megcseréltem már a ramokat más gépből is raktam bele igyse lett jó mi lehet a gond ? Félek hogy tönkr ement az egész lapom a benne lévő procival ,vga val
Olyan nincs h a hűtése nem jó, max olyan van h nem megy a venti vagy megy és halk amit nem szoktál meg a másik kínai tápod miatt..
Azóta milyen a gép stabilitása ? Két nem egyforma ram erősen bezavarhat, annó még a p1-p2es gépeknél nem okozott akkora gondot mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!