Ez a videokártya milyen tudású és alapból nem lassítja a gépet? (ZOTAC GeForce GT 710 1GB GDDR3 64bit PCIe (ZT-71304-20L) Videokártya)
15 ezer körül van.
Processzor teljesítménye jó lenne ha nagy lenne, de grafikai munkák nem kellenek igazán...
Bármilyen gépbe ahol integrált nincs, betehetem, akár Intel akár Ryzen?
Ryzen-ben még sok van amiben nincs integrált.
Én meg vak vagyok, nekem nem kell nagy teljesítményű videokártya, mert nem fogok játszani.
Ezt a videokártyát kérlek ne :D
Előttem lehet cinikusak, de igazuk van sajnos.
Vegyél egy Ryzen 3 2200G-t, az integráltja jobb!
"Ez a videokártya milyen tudású"-ez ma már nagyon kevés,főlg a horror árához képest.de multimédiás célokra még megfelel,csak ne akarj 6 évesnél fiatalabb játékokkal játszani.
"alapból nem lassítja a gépet?"-nem,inkább gyorsítja hisz ez a dolga.
"Processzor teljesítménye jó lenne ha nagy lenne"-ezt nem értem.
"Bármilyen gépbe ahol integrált nincs, betehetem, akár Intel akár Ryzen?-igen.
" "alapból nem lassítja a gépet?"-nem,inkább gyorsítja hisz ez a dolga. "
Hát egy 6. generációs intel core i procit lassítana :D
Mármint annak az integráltja jobb.
pontosan milyen processzor mellé? Mert ez egy régi kártya, ennél vannak messze jobb integrált videokártyák is, mint a ryzen 2200g vagy 2400g (amd-nél maradva).
Amíg nem tudjuk milyen a géped többi része nehéz megmondani, az viszont biztos, hogy nem éri meg. Használtan jobban jársz, még akkor is ha csak próba garanciát kapsz.
Ez laza 4x-5x jobb kb az általad kinézettnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!