Windows 10 miért nem akarja elfogadni a videókártya driver-ét? Nekem egy ezrest megér, aki elsőnek megoldja a problémámat.
Geforce 1030Gt. Win 7 alatt profin működött, Win 10 KOMPATIBILITÁS-i gondokkal eldobja a szoftvert.
A videókártya Eredeti CD-jével sem fogadja el.
Probáltam nem az exe vel hanem betallózni, elkezdi telepíteni majd kiírja amit már 50 szer láttam, hogy "Kompatibilitási Probléma"
Próbáltam a mappán jobb klikk Kompatibilitási probléma diagnosztika, az sem vezetett eredményre.
Már azon vagyok visszateszem a win 7et, majd frissítem 10re. nem tudom
SEGÍTSÉG kidobom az ablakon ;)
A gyártó honlapjáról töltöd a drivert?
Ha frissítesz 7-ről 10-re azzal semmi nem lesz megoldva!
Na az eredeti CD pont nem ér semmit mert azon jobb esetben kétéves driver van :)
Én én a felismerőket meg driverboostereket meg hasonlókat sem szeretem.
Bár ha semmiképp nem tudod felimádkozni a 10-re akkor lehet hogy marad a win7, esetleg egy egyel régebbi driver.
A win10 64 bites?
64 igen. Arra ötlet, hogy a windowsban, hogy lehetne kilőni, azt a programot, hogy megbízzon az én általam telepíteni kívánt példányban. ?
Egyébként csökkentett módban is próbáltam.
Gépház keresőmező - UAC.
Ez a felhasználói fiókok felügyelete. Katt arra és kapsz egy ablakot ahol lehúzod a csúszkát, hogy "soha nem kérek értesítést". Persze "nem ajánlott".
Fehersrac nevű felhasználó -nak.
Igen lehúztam a csúszkát...semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!