Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo B5400 billentyu?

Lenovo B5400 billentyu?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem nagyon ertek a szamitogepekhez ezert kernem a ti segitsegeteket. A Lenovo B5400 laptopomhoz kene ilyen kis dolog:

( [link]

Hol tudnek beszerezni olcson a laptopomra?

2018. júl. 30. 18:09
 1/4 Nilux15 ***** válasza:
2018. aug. 3. 17:26
 2/4 Nilux15 ***** válasza:
Elnézést rossz linket küldtem
2018. aug. 3. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:

#1-#2 Sztem nem rossz linket küldtél, a kérdező is pont ezt linkelte. Ez egy Macbook prohoz való cucc, de ha a kérdező ezt mondja, hogy neki ilyen az simán lehet. Nem gyártanak minden különböző géphez különböző dolgoakt.

Az általad linkelt oldalon megvásárolhatja, ha tényleg ugyanaz a Lenovo és Macbook billentyűzet izéje. Ezt neki kell ellenőriznie.

2018. aug. 5. 12:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Hu, hat igazabol nem voltam benne biztos, hogy kulon gyartanak minden tipushoz ilyen kis pockot vagy sem, szoval koszonom, ezek szerint nem pontosan erre a tipusra kell keresnem ilyen kis izet.

Ezesetben mit kell nezni? A kis bigyo meretet gondolom, de azert rakerdezek, hatha tevedek, mert nem igazan vagyok biztos magamban. Mindkettotoknek ment a zold pacsi.

2018. aug. 6. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!