Lenovo B5400 billentyu?
Sziasztok. Nem nagyon ertek a szamitogepekhez ezert kernem a ti segitsegeteket. A Lenovo B5400 laptopomhoz kene ilyen kis dolog:
( [link]
Hol tudnek beszerezni olcson a laptopomra?
#1-#2 Sztem nem rossz linket küldtél, a kérdező is pont ezt linkelte. Ez egy Macbook prohoz való cucc, de ha a kérdező ezt mondja, hogy neki ilyen az simán lehet. Nem gyártanak minden különböző géphez különböző dolgoakt.
Az általad linkelt oldalon megvásárolhatja, ha tényleg ugyanaz a Lenovo és Macbook billentyűzet izéje. Ezt neki kell ellenőriznie.
Hu, hat igazabol nem voltam benne biztos, hogy kulon gyartanak minden tipushoz ilyen kis pockot vagy sem, szoval koszonom, ezek szerint nem pontosan erre a tipusra kell keresnem ilyen kis izet.
Ezesetben mit kell nezni? A kis bigyo meretet gondolom, de azert rakerdezek, hatha tevedek, mert nem igazan vagyok biztos magamban. Mindkettotoknek ment a zold pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!