Lehetséges az, hogy ha le volt halkítva a telefonom, amikor videóztam, akkor a felvételnek sincsen hangja?
Figyelt kérdés
Koncerten videóztam végig, de le volt halkítva a telefonom hogy ne kezdjen el közben csörögni. Áttöltöttem a videókat a laptopomra, de nem játssza le rajtuk a hangot... Ez azt jelenti hogy nem is rögzítette?2010. jún. 19. 17:04
1/3 A kérdező kommentje:
így visszaolvasva elég egyértelmű hogy lehetséges...
de akkor hogy tudom lejátszani hogy legyen hangja??
2010. jún. 19. 17:05
2/3 anonim válasza:
vagy nincs megfelelő codec telepítve a laptoptodon, vagy nem volt bekapcsolva a mikrofon...de a csendes módban elvileg akkor is kéne felvennie hangot, a mikrofont külön ki lehet kapcsolni...
próbáld meg, hogy megint videózol 1x lenémítva, aztán normálba, rá fogsz jönni
3/3 anonim válasza:
Más lehet(ett) a gond. Ha a telefont lehalkítod, vagy akár néma üzemmódba kapcsolod, az nem befolyásolja a felvétel hangját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!