Tartós merevlemez szerintetek melyik?
Figyelt kérdés
Újat akarok venni azért kérdezem, szerintetek melyik bírja tovább.. Nekem már évek óta 80GB-os Samsung van és semmi bajom vele.2010. jún. 19. 16:03
1/7 anonim válasza:
Samsung, WD, Hitachi.
Perpill legjobb vételnek PC-be Samsung HD502HJ-t tartom, mert olcsó, csendes, nagyon keveset fogyaszt, és jó másfélszer gyorsabb mint a többi hdd ebben az árkategóriában.
Maxtort és Seagatet nem ajánlok, elég sokat dobáltunk ki azokból a céges szerverekből.
2/7 anonim válasza:
Nekem eddig a legtovább a WD-k bírták.
3/7 anonim válasza:
Az én gépemben Samsung van, nincs vele gond.
4/7 anonim válasza:
Nekem volt egy Samsung, három hónap alatt tönkrement, úgyhogy azt senkinek sem ajánlom...
Inkább vegyél Hitachit, WD-t vagy Seagate-et.
6/7 BlacktigerXXX válasza:
WD. Samsungoknak kicsit nézzetek már utána neten. :D vicc...
7/7 anonim válasza:
S.S.D meghajtó!!! nekem olyan van már a falnak is nekivádtam 6szor és nincs baja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!