Összeraktam egy gépet nincs kép, mi a legvalószínűbb probléma?
Összeraktam egy gépet, bekapcsoláskor a CPU ventije felpörög és ennyi, a BIOS-t sem látni, semmi, mi a legvalószínűbb hiba? CPU?
Nincs külön videókártya, alaplapi videót használnám HDMI keresztül. Van olyan jumper az alaplapon hogy: "Display panel VCC power selector" lehet 3V 5V 12V-ot választani az számíthat vmit?
Köszönöm
Nekem a ram hibánál csinálta ezt.
Probáld meg egy másik rammal.
Ha mégsem akkor sok dolog már nem lehet. :/
Alapvetően:
PONTOS processzor, alaplap név így kapásból, addig csak levegőben hadonászás van. Utána ram mérete, órajele (a pontos típus lenne itt is a legjobb).
Ha egyből leáll pár másodperc után a gép, ott lehet régi BIOS, hibás lap/processzor, hibás táp, nehéz megmondani.
HDMI-HDMI kábellel kötöd a monitort a gépre, vagy van átalakító is?
Köszönöm mindenkinek!
Utánaolvastam és többen írták hogy nem támogatja az alaplap a 7th generációs procikat csak BIOS frissítés után, ebben bízok de csak szervízben tudom megtenni mert 6th generációs proci kell hozzá.
Kapja be az ASUS a f...mat! hogy kihozok boltból egy vadi új alaplapot és illyennel kell kínlódnom :(
Egy: Végigsirtál két oldalt, de nem irtál konfigot egyszer sem.
Kettő: Nem akarom védeni az Asus-t, de a te hülyeséged vezetett ide, mert a hivatalos oldalon fel vannak tüntetve melyik processzorokat melyik adott bios verzió támogatja és mindig általában a legalapabbal dobozolják. Jobb helyeken kérheted is vásárláskor a BIOS frissitést
köszi, nem találtam ilyen kompatibilitási listát lehet béna vagyok ez van
erről a frissítés kérésről nem tudtam, rákérdezek a boltban mi a helyzet hátha utólag megoldható a frissítés gariban, vagy megyek szervízbe vagy veszek egy "occsó" procit használtan és megcsinálom
kösz
nincsen haverodnak/ismerősnek proci?
Nekem ugyanez volt anno, haverhoz elvittem, kikaptam belőle, kettő percig tartott, frissítéssel együtt.
köszönöm mégegyszer mindenkinek, BIOS frissítés megoldotta a dolgot
külön köszönöm annak aki felhívta a figyelmem erre a hibalehetőségre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!