Játék közben 85°C-os CPU normális?
Figyelt kérdés
Amd procim a8 6600k nem rég volt ki takaritva és pasztázva kb 5 hónapja. alapjáraton 55 fok aida64 mértem
amikor játszok 85 fokos nem tudom mi lehet a gépnek a baja vagy ez teljesen normáls?
2018. júl. 24. 15:47
1/6 anonim válasza:
Nem normális, 80 fölött már azt se lehet mondani hogy "jóvan' belefér"
Eltudom képzelni benchmark alatt közel 100 fokot is eléri...
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor vegyek hütőt rá? Mert most gyári van rajta.
2018. júl. 24. 16:17
3/6 anonim válasza:
A specifikációi szerint:
74 °C a maximum.
Na most ráfogható lenne, hogy nyár van, és a hőmérséklet alapból 30 °C körül van (mennyi a szobában a hőmérséklet?), vagy hogy mérési hiba (más szoftver - például a CoreTemp - [link] - illetve a BIOS mekkora értéket mutat?), de semmi esetre sem szívderítő értékek.
4/6 anonim válasza:
Forog egyáltalán a venti rajta? Milyen pasztát tettél rá? OC-zva van?
5/6 anonim válasza:
Pasztázd újra, 70 fok fölé nem nagyon kéne mennie.
Ha nem segít, akkor vegyél rá másik hűtőt.
6/6 anonim válasza:
Ha én már sok mindent kibírtam az életben, a te géped sz'aros processzora is kibírja. Lehet amúgy csak friss hűtőpaszta kell rá és szorosabban ráhelyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!