Az normális ha a laptopom játék közben laptop hütővel 80fokra melegszik?
Egy Asus Rog gamer laptopról van szó, nem tudom mi lehet a baj, használok laptop hütőt is, de egyszerüen mindegy milyen játékot játszok(kis vagy nagy gépigényüre értem) a proci a 80+ fokot üti, elég új laptop kétlem hogy a paszta lenne a hibás, a proci egy I76700Hq , valaki tudna esetleg valami tanácsot mondani vagy tippet hogy miért van ez?
Játékközben a LoLnál pld. 80+ fok, de ugyan ez van egy farcry primal-nél is.
G551V pontosabban. köszi az infót, akkor ezen már nem lehet segiteni sehogy sem hogy legalább 70fokra lehuzzam?
Azért egy 300k-s gépbe tegyenek már normális hütőt ha gamer laptopnak van hirdetve...
Ja csak processzor használat ilyenkor 50%nál feljebb nem megy, ismeretlen okok miatt.
Ha azt mondod jó akkor én hiszek neked bár ismerősöm Pc-je 72foknál már leáll, de hát gondolom ez laptop prociknál máshogy müködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!