Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincs hang a pc-men?

Miért nincs hang a pc-men?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy nincs hang a számítógépemen. Driver és minden egyéb fent van ami kell.

Vezérlőben a hang opcióban nem tudom valamiért Alapméretezni a "hangszóró" opciót amin lenne hang. Csak a videókártya hdmi-s dologgal van és Valami Realtek Digitális outpot van jelen.

Miért nem lehet alapméretezni a "hangszórót"?

2018. júl. 23. 12:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ki probaltam regebbi driverrel is, de ugyan az a hiba. Gigabyte ga-pa65-ud3-b3 es integralt hang karit hasznalok.
2018. júl. 24. 08:07
 12/15 CspCsj ***** válasza:

Driver telepítést hogy indítottad?

Telepítőn jobbegérgomb > Futtatás rendszergazdaként?

2018. júl. 24. 11:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Anelkul inditottam. Van ennek jelentosege? Itt valami mas van .. sztem be szrt az alaplapim. Nem kinlodok en mar vele.. veszek egy masikat. Nevetseges szinte mar .. minden lehetoseget ki probaltam es sehogy sem jo
2018. júl. 24. 23:39
 14/15 CspCsj ***** válasza:
Volt olyan gép, ahol rendszergazdai jogok nélkül, - bár sikeresnek jelezte a telepítést, - elégtelen jogosultság miatt hiányos lett, és hibák jelentkeztek.
2018. júl. 25. 08:47
 15/15 A kérdező kommentje:
így se jó! :/
2018. júl. 30. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!