Ez videokártya hiba jól sejtem?
Figyelt kérdés
Vadi új Gigabyte 1060. Minden szép és jó, de a játékok leállnak. Hol 2, hol 10 perc után. Több drivert is próbáltam. A táp csatlakozó jó rajta. A táp egyébként egy Be quiet! Pure Power 10 500W. Bírnia kellene. Mi lehet a hiba? Semmit nem találtam erről neten külföldi oldalakon sem. Az egész konfig új. Ryzen 1600 + 16gb ram. Minden működik rendesen amíg nem indítok játékot.2018. júl. 21. 22:58
1/4 A kérdező kommentje:
Na igen... nem meglepő, hogy nincs válasz. ÉN sem találtam róla semmit. Úgy tűnik véletlenül ráakadtam a hiba forrására. Addig kattintgattam, hogy az nvidia experience-t leszedve elindítottam egy játékot (úgy, hogy az illesztő fent maradt) és ment. Remélem így már hosszabb távon sem fog kifagyni.
2018. júl. 22. 08:23
2/4 anonim válasza:
Csak simán kidob a játékból vagy be dob egy fekete képernyőt?
3/4 anonim válasza:
"nem meglepő, hogy nincs válasz"
Éjjel 11 óra és "hajnali" 8 között kevesen vannak ám gép előtt!
4/4 anonim válasza:
Na igen. A "játékok leállnak" nem egy szokványos hibaüzenet. Így nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!