Hogy deríthetem ki hogy milyen az alaplapi vga?
A gépem videólejátszása rossz, videóknál szaggat, játékoknál elmegy a kép, lefagy.
Megnéztem Everest-tel, de nem talált semmit, csak az OS-sel feltelepült illesztőprogramot lehet látni, amit meg nem lehet telepíteni, mert nem elég hozzá a gép.
Azt tudom hogy milyen az alaplap, de azt hogy deríthetném ki hogy milyen az alaplapi videokártya, hogy tudjak hozzá illesztőprogramot keresni?
Szia.
Everesztben : Eszközök - fizikai eszközök, minden eszköznek meg kell jelennie.
A másik dolog meg driverkeresés, hardverazonositó alpján : https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Ha megadod a hardver azonositót, megpróbálok én is drivert keresni az eszközhöz, de kell még hozzá az, hogy milyen windowsra kell (xp, vista, 7,8,8.1,10) és az is hogy hány bites (32 vagy 64) a windows ami alá kell a driver.
Sok sikert.
üdv.
A legjobb az lenne ha a bios-ban át tudnék küldeni némi memóriát a gpu-nak, de persze jelszóvédett (egy használtan vett fos gépről van szó).
Azonosítót nem tudok írni, mert nem találni azt az eszközt, amit leírtak a linkben. Az alaplap Fujitsu D3028-A1, OS: Windows 7 Ultimate 64 bit.
ez egy esprimo gép és a chip intel gma 4500?
aszondja:
Slots optional configuration or 1x PCI Express x16 low profile (190mm) and via Riser 2 x PCI full heigh (174 / 210 mm)
ezek szerint pl egy gt 1030 low profile változat belemegy.vagy akár erősebb kártya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!